Bezoek.

00 Op de kaart

Op de kaart. 

De 30 kunstwerken van het Beaufort Beeldenpark staan verspreid over de hele Belgische kustlijn. Hoe lang je op pad gaat en hoeveel kunstwerken je onderweg meepikt, bepaal je helemaal zelf. Spring op de Kusttram, trek je wandelschoenen aan of trap je (elektrische) fiets richting een stukje hedendaagse kunst in het decor van de kust. Beaufort is leuk om te bezoeken in een kleine of grote groep, met of zonder kinderen. Iedereen welkom!

KAART

00 Met de fiets

Met de fiets.

Wat dacht je van een bezoek aan Beaufort met de fiets? Via de 3 uitgestippelde fietslussen trap je van knooppunt naar knooppunt en ontdek je onderweg de kunstwerken die langs het fietsnetwerk liggen. In de gratis Beaufort Beeldenpark pocket staan de fietslussen voor je uitgestippeld: fietslus Westkust van 42,5 km, fietslus Middenkust van 43,6 km of fietslus Oostkust van 51,8 km. 

Vaak liggen er verschillende andere kunstwerken niet op het fietsnetwerk, maar wel dicht in de buurt. Wil je die graag ook meepikken? We hebben ze bij elke lus netjes als extraatje voor je opgelijst. Door even op eigen houtje van het fietsnetwerk af te wijken en naar het adres in kwestie te fietsen, kan je deze kunstwerken makkelijk aan je tocht toevoegen. Opgelet: voor de kunstwerken langs fietslus Oostkust moet je vaker van het fietsnetwerk afwijken. Geschikt dus voor avonturiers of wie een gsp of smartphone in de broekzak heeft!

FIETSLUS WESTKUST     FIETSLUS MIDDENKUST    FIETSLUS OOSTKUST

 

  00 Met de kusttram

  Met de kusttram.

  De kusttram rijgt maar liefst 68 haltes aaneen tussen De Panne en Knokke-Heist. De ideale manier om alle Beaufort-werken te ontdekken dus, zonder file- of parkeerzorgenMet een korte wandeling geraak je tot bij elk kunstwerk vanaf de dichtstbijzijnde tramhalte. De tramhaltes in kwestie staan vermeld bij alle kunstwerken. Via de routeplanner op onze website of je smartphone vind je snel de weg. 

  ALLE KUNSTWERKEN     DAGPAS & DIENSTREGELING

   

  00 Met kinderen

  Met kinderen. 

  Kleine en middelgrote kustkenners kunnen het Beaufort Beeldenpark ontdekken met de Uitwaaier. Met een waaier vol spelletjes bij elk kunstwerk en tips om ook de tocht ernaartoe op te leuken kan je uitstap niet meer stuk!

  Haal de Uitwaaier gratis op bij de diensten toerisme aan de kust of bekijk de Uitwaaier online via de website.

  00 Aan de kust

  Aan de kust.

  Genoeg cultuur opgesnoven? Ontdek de troeven en leuke adresjes van de Kust. 

  DE KUST